Villamenten

voor

levensgenieters.

Uniek in ruimte en vormgeving

Glaudis staat voor buitengewoon kwalitatief wonen. Net als andere projecten van Glaudis blinkt Caraat uit in woonbeleving. Elk villament beantwoordt aan de Glaudis-norm, uniek in het woon-landschap. Daarbij overstijgt iedere ruimte het functionele. We combineren open ruimtes en grote terrassen met een buitengewone afwerking.

 

Het slimme ontwerp van Caraat zorgt voor een maximale lichtinval én privacy. Zo garanderen we u een opmerkelijk wooncomfort. Elk villament is volledig ontkoppeld, zodat u in alle rust van uw thuis geniet.

 

Privaat

De mooie tuin en de groene omranding maken de beleving uniek. Caraat staat middenin een perceel van 35a met een groenscherm rondom. De centrale toegang ligt in de Heesstraat en er is een aparte toegang voor fietsers.

 

 

 

Ruime terrassen en privétuinen

De bijzonder ruime terrassen hebben een zuid- of west-oriëntatie. Alle uitzichten zijn gericht op de groene rand rondom Caraat. De terrassen zijn grotendeels inpandig en verzekeren de absolute privacy en het comfort van iedere bewoner.

 

De 5 villamenten op het gelijkvloers hebben elk een privétuin die vertrekt vanuit het terras. De groene omkadering van de gemeenschappelijke tuin verlengt het aangename ruimtelijk gevoel.

 

De dakvillamenten beschikken over ruime zonterrassen. Daarmee kunt u in de zomer in alle rust van het mooie weer genieten. In Caraat is het ook buiten aangenaam vertoeven.

Gemeenschappelijke tuin

en petanquebaan

Caraat is omgeven door heel wat moois. De gemeenschappelijke tuin met sierlijke bomen vrijwaart uw rust. Verder is er een gemeenschappelijk groen pleintje met petanquebaan voor alle bewoners. Caraat is meer dan alleen uw eigen villament.

 

Toegang en parkeren

De 2 liften geven direct toegang tot de villamenten. Via de luxueuze gangen komt u niet meer dan 1 of 2 buren tegen. Alle villamenten beschikken over minstens 1 ruime parkeerplaats en een berging in de ondergrondse parking. Voor bezoekers zijn er 8 parkeerplaatsen voorzien op het terrein zelf. De inrijlaan van de ondergrondse parking komt uit op het binnenplein. Zo kunt u rustig uitrijden.